Powderbrows Tilburg

Powderbrows Tilburg

Voor mooie volle wenkbrauwen kun je een powderbrows-behandeling nemen. Powderbrows zijn een nieuwe trend in de make-up wereld en zijn ontzettend populair door het natuurlijke eindresultaat. Bovendien hoef je pas na een jaar of twee je wenkbrauwen bij te werken. Wil jij ook graag vollere wenkbrauwen? Plan dan een bezoek in bij Annabels Beauty voor een behandeling powderbrows in Tilburg.

Powderbrows Tilburg

Het verschil tussen powderbrows en microblading

Bij een powderbrows-behandeling worden de wenkbrauwen ingevuld met pigment. Met een naald wordt het pigment aangebracht. Door kleine stippen en streepjes te maken tussen de wenkbrauwharen krijgt de wenkbrauw een volle uitstraling. Ook heeft het pigment een poederige afwerking, waardoor het resultaat mooi natuurlijk oogt. Powderbrows in Tilburg hebben een langdurig effect, na twee jaar is er pas een touch-up nodig.

Wat is precies het verschil tussen powderbrows en microblading? Microblading is een methode die al langer wordt gebruikt om wenkbrauwen in te vullen. Ook bij deze techniek wordt gebruikt met een naald om pigment aan te brengen op de huid. Toch zul je zeker verschil merken in het eindresultaat. Zo is het resultaat bij microblading vaak minder natuurlijk, omdat er vaak dikkere strepen worden gebruikt om de wenkbrauwen in te vullen. Bij powderbrows in Tilburg worden het pigment subtieler aangebracht, namelijk in de vorm van puntjes en kleine streepjes. Dit heeft ook als gevolg dat een powderbrows-behandeling minder pijnlijk is.

Powderbrows in Tilburg laten aanbrengen

Bij Annabels Beauty kun je powderbrows in Tilburg laten zetten. Via onze website kun je een afspraak inplannen. Als je bij ons langskomt zullen we eerst bespreken wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld je wenkbrauw volledig laten vullen of enkel een gedeelte? Ook zullen we naar je contouren kijken om te zien welke wenkbrauwvorm het beste bij je past. De wenkbrauwen hebben namelijk veel invloed op je uitstraling. Zodra je tevreden bent over het plan zullen we beginnen met de behandeling.

Powderbrows of andere permanente make-up

Je kunt de powder brows in Eindhoven of in Tilburg laten aanbrengen. Wij van Annabels Beauty hebben al veel ervaring in het aanbrengen van powderbrows, dus plan zo snel mogelijk een afspraak met ons in! Overigens zijn we ook gespecialiseerd in andere behandelingen, zoals lippigmentatie. Bekijk alle mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Ook staan wij altijd klaar om je vragen te beantwoorden, dus stuur ons een mailtje als je graag meer wilt weten over onze werkzaamheden. We zullen zo snel mogelijk op je vraag reageren.

Techniek

Ombré powder brows

Resultaat

gemiddeld 1,5 jaar

Prijs

  •  €395 ( incl tweede behandeling)
  • Opvullen binnen 14 maanden €100
  • Opvullen binnen 26 maanden €200
  • na 26 maanden nieuw prijslip