Powderbrows Eindhoven

Powder brows Eindhoven

Powder brows zijn de nieuwste trend binnen de permanente make-up. Door deze techniek krijg je volle wenkbrauwen die nog jaren mooi blijven. Voor een natuurlijk resultaat kun je de powder brows in Eindhoven bij Annabels Beauty laten aanbrengen. Benieuwd hoe de behandeling zal verlopen? Hieronder vind je alles wat je moet weten over powder brows in Eindhoven!

Powder brows Eindhoven

Wat is het precies?

Onder powder brows verstaan we het invullen van de wenkbrauwen met pigment. Met een naald wordt het pigment aangebracht om zo de wenkbrauw een vollere look te geven. Daarnaast geeft het pigment een poederig effect aan je wenkbrauwen, waardoor het eindresultaat erg natuurlijk oogt. Door de naald-methode zijn de powder brows semi-permanent, en is een touch-up pas na een aantal jaar nodig.

Als je een beetje bekend met permanente make-up zul je je misschien wel afvragen wat het verschil is tussen powder brows en microblading. Bij microblading wordt ook een naald gebruikt om de wenkbrauwen in te vullen, maar toch werkt deze techniek net iets anders. Bij microblading worden namelijk strepen gezet die haartjes simuleren, terwijl er bij powder brows wordt gewerkt met puntjes en kleine streepjes. Dit heeft als gevolg dat powder brows langer meegaan en dat de behandeling minder pijnlijk is. Daarnaast zien de powder brows er veel natuurlijker uit.

Behandeling powder brows in Eindhoven

Graag powder brows in Eindhoven laten aanbrengen? Maak dan een afspraak bij Annabels Beauty! We hebben al veel ervaring opgedaan in het zetten van powder brows en weten precies hoe we het mooiste natuurlijke effect kunnen bereiken. Voordat we beginnen met de behandeling zullen we eerst bespreken wat je precieze wensen zijn. De wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor de vorm van je hoofd, dus we zullen eerst nagaan welke shape we gaan aanhouden. Daarna zullen we beginnen met de powder brows-behandeling.

Je kunt de behandeling bij ons in Eindhoven inplannen, maar je kunt ook een afspraak maken om powderbrows in Tilburg aan te laten brengen. Naast het aanbrengen van powder brows in Eindhoven kun je ook bij Annabels Beauty terecht voor andere behandelingen. Zo helpen we je graag met het aanbrengen van permanente make-up, bijvoorbeeld lippigmentatie. Door deze behandeling krijg je vollere lippen zonder filters. Uiteraard kun je ook bij ons langskomen voor touch-ups. Meer weten over onze behandelingen en hoe wij precies te werk gaan? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje. Ook kun je direct een afspraak maken door ons te bellen. We zullen je direct inplannen op een geschikte datum en tijdstip.

Techniek

Ombré powder brows

Resultaat

gemiddeld 1,5 jaar

Prijs

  •  €395 ( incl tweede behandeling)
  • Opvullen binnen 14 maanden €100
  • Opvullen binnen 26 maanden €200
  • na 26 maanden nieuw prijslip